Skip to navigation | Ga naar menu

Vriendenagenda

Als Vriend ondersteunt u de projecten van Stadsherstel en levert u een belangrijke bijdrage aan het behoud van monumentaal- en beeldbepalend erfgoed in en om Amsterdam. Uw lidmaatschap is van groot belang en als dank daarvoor organiseren wij jaarlijks exclusieve Vriendenactiviteiten:

Al deze activiteiten worden afgesloten met een gezellige borrel waar u met elkaar kunt napraten. Voor deze vaste activiteiten ontvangt u als lid een uitnodiging per post.
Daarnaast zijn er van tijd tot tijd openstellingen van panden in restauratiefase en bij opleveringen. Uitnodigingen hiervoor worden via een mailing verstuurd. 

Vaste Vriendenactiviteiten in 2019

Vriendenwandeling op zondag 19 mei 12-17 uur (gratis)

Wandel alleen of met anderen en bezoek de Vondelparkmonumenten zoals de Paardentramremise, de Meststallen, de Vondelkerk en de Hollandsche Manege.

Heeft u een wandeling gemist? Klik hier voor de digitale routeboekjes van de afgelopen jaren. U kunt de routes dan alsnog zelf lopen alleen de panden zijn dan helaas niet meer geopend.

Ledenvergadering op dinsdagavond 25 juni 20 uur (gratis)

Een gezellig Vriendenevenement waar we u laten zien wat we afgelopen jaar hebben gedaan, waar we mee bezig zijn en welke monumenten we graag willen redden. Dat doen we altijd in een bijzonder Stadsherstelmonument met een mini-lezing. 

Rondvaart op zondag 29 september 13.30 uur (voor een Vriendenprijsje)

Geniet onder begeleiding van Stadsherstelgidsen vanaf het water van allerlei panden van Stadsherstel. Het thema is nog een verrassing. 
€ 22,50 p.p. incl. twee drankjes

Kortingen voor Vrienden

Daarnaast organiseert Stadsherstel zo’n 2.000 activiteiten per jaar in haar Bijzondere Locaties. Als Vriend krijgt u 5% korting op de zaalverhuur van een Bijzondere Locatie. Of zelfs gratis toegang tot verschillende evenementen. Bekijk de algemene cultuuragenda op stadsherstel.nl/cultuuragenda

Digitale Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste restauratienieuws, nieuw woningaanbod, culturele activiteiten, bijzondere openstellingen en natuurlijk vriendennieuws.
Schrijf u nu in!