Skip to navigation | Ga naar menu

kinderen - Aadje Piraatje viert feest in concert

23 oktober 2019

Familieconcert georganiseert door Chamber Music Weesp.

Deze interactieve jeugdvoorstelling is gebaseerd op het boek van  Marjet Huiberts en Sieb Posthuma: Aadje Piraatje in gevaar. Ton  vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de  tekeningen van Sieb Posthuma. Alle grote componisten komen voorbij en de kinderen maken spelenderwijs kennis met klassieke muziek  uitgevoerd door topmuzikanten.

Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere  piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen maar ook de viool, de basklarinet en het slagwerk dat met Aadje en zijn vader meevaren.  We  doen een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. 

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Informatie

Plaats Van Houtenkerk Chocoladekerkje
Tijd15:00 uur
Toegang € 8,50 incl. consumptie
Kaartverkoop meer informatie: of 06-45410729
www.wcmf.eu
Website www.wcmf.eu