Skip to navigation | Ga naar menu

divers - America Christmas Show

14 december 2019

TV Producent Michael Bakker directeur van Pakkend Media Producties uit Hilversum trekt de eenzaamheid van ouderen en met name ouderen uit Amsterdam-Noord zich enorm aan.
Daarom organiseert hij op zaterdagavond 14 december as. tussen 19:30 en 22:30 uur een 'America Christmas Show' met optredens van diverse bekende en minder bekende Nederlandse artiesten.

TV Producent Michael Bakker directeur van Pakkend Media Producties uit Hilversum trekt de eenzaamheid van ouderen en met name ouderen uit Amsterdam-Noord zich enorm aan.
Daarom organiseert hij op zaterdagavond 14 december as. tussen 19:30 en 22:30 uur een 'America Christmas Show' met optredens van diverse bekende en minder bekende Nederlandse artiesten. Waaronder couturier Addy van den Krommenacker, Soraya, Pierre Kleinjans, Lesley Lynch, Eddy Willemsen, Henk Ruwette en vele andere. De afsluiting is een optreden van de Nederlandse Elvis Presley met zijn wervelende kerstshow. Er is plaats voor maximaal 250 personen uit Amsterdam-Noord die samen met de gasten en medewerkers van Pakkend Media Producties uit Hilversum een onvergetelijke avond zullen beleven. Daarnaast ontvangt iedereen gratis 2 consumptiebonnen en er is voldoende catering voor al onze gasten.
"Indien deze avond een succes is, zijn wij voornemens om hier een jaarlijks evenement van te maken" aldus organisator Michael Bakker.
De reden waarom Bakker gekozen heeft voor Amsterdam-Noord is voor hem logisch. "Ik heb acht jaar in Amsterdam-Noord gewoond en heb daardoor veel respect gekregen voor de bewoners van dit stadsdeel, daarom wil ik graag iets doen voor diegene die zich eenzaam voelt of is".
Opgeven hoeft niet. Houdt er wel rekening mee want vol is vol. De presentatie is in handen van RTL4 presentatrice Carolien ter Linden.

Informatie

Plaats Zonnehuis
Tijd19:30 uur
Toegang gratis
Categorie: Cultuuragenda, Zonnehuis