Skip to navigation | Ga naar menu

divers - Amsterdam Vocal Circles

Zingen vanuit je hart - een bevrijdend genoegen.

24 november 2019

Concert na afloop van de openstelling van de Vondelkerk, waarin je zingt met mensen die je niet kent. Als je wel eens zingt, weet je wat zingen met je doet. Je voelt je vrij en gelukkig, je bent even los van al je beslommeringen. Samen zingen voegt daar nog iets aan toe: je laat de ander horen wie je bent en er ontstaat er iets dat je niet voor mogelijk had gehouden.

Of je nu zingt onder de douche, tijdens het koken of in een koor, Circlesinging is een ervaring die je niet wilt missen. Bobby McFerrin, die iedereen kent van 'Don't worry be happy', ontwikkelde Circlesinging. McFerrin is dé meester in vocale improvisatie. Hij is in staat met groepen een muzikale belevenis te creëren die iedereen verrijkt en die de deelnemers nog lang in hun hart meedragen.

In de Vondelkerk is Nicoline Snaas de facilitator van de sessies. Ze verzorgt vocale workshops met koren en groepen, is zangeres en ze schrijft muziek. Nicoline heeft de bijzondere gave om een groep vocaal naar een ander niveau te brengen. Een niveau waarop zingen vooral een bevrijdend genoegen is. Balsem voor de ziel.

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd16:00 uur
Toegang vrijwillige bijdrage
Website nicolinesnaas.nl