Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Culture Unlimited Festival 2019

16 december 2019

New European Ensemble en Under The Surface treden op tijdens het Culture Unlimited Festival in de Amstelkerk.

Under the Surface speelt stukken over water. Under the Surface is een uniek trio van drie muzikanten van verschillende generaties die elkaar hebben gevonden in een gemeenschappelijke drang om door improvisatie naar ruimte en stilte te zoeken.
De prijswinnende (Edison Award) zanger en componiste Sanne Rambags zingt een aantal gedichten uit het literaire tijdschrift De Gids no. 2019/2 met het centrale onderwerp van Rivers. Sanne is een van de weinige zangers van haar generatie die op een heel open manier kan improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten, soms door zich volledig tussen de muzikanten te positioneren. Dit geeft haar stem een ​​instrumentale functie die prachtig aansluit bij het open groepsgeluid en het spelen van Lijbaart en Stadhouders.
Drummer Joost Lijbaart behoort tot de top van de Nederlandse jazzscene. Bram Stadhouders is een van de meest veelbelovende muzikanten in het Europese improvisatiecircuit. Bram is geselecteerd voor verschillende belangrijke hoogtepunten, zoals de Nederlandse Young VIP-tour, North Sea Jazz Composition Assignment, "Take Five Europe", BIMhuis Carte Blanche en meer.

New European Ensemble speelt:
Kareem Roustom - Shades of Night
Giuliano Bracci - Tutto chuidi negli occhi
Dan spelen NEuE en Under the Surface samen, dus we zijn op zoek naar dat avontuur.

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd19:00 uur
Toegang Regulier € 17,- | Studenten € 12,-
Kaartverkoop
bit.ly/35pBWN1
Website cultureunlimited.org/events/under-the-surface-new-european-ensemble/