Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Daadkracht

20 mei 2019

Daadkrachtig zetten Tamara van Esch, Madelief van Vlijmen en Sonya Vos de volgende stap in hun muzikale carrière. Op maandag 20 mei vieren zij hun afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam tijdens een exclusieve avond in het Zonnehuis. Deze drie vrouwen hebben inmiddels al vele nationale en internationale podia versleten en zij doen hun intrede in het Zonnehuis op hun eigen manier; met muziek in de stijl die hun eigen is.

Mevrouw Tamara
Rustige luisterliedjes over alledaagse maar ook ongewone zaken vol melancholie en eigenzinnig gebracht. Mevrouw Tamara was finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2012) en trad onder meer op in Paradiso, De Kleine Komedie, Tivoli/Vredenburg, Het Van Gogh Museum en bij radio 1, 2, 3 en 4. Momenteel werkt zij aan een nieuw album dat in september 2019 uit zal komen.

Madlife
Als we Music Maker mogen geloven, bevatten de liedjes van Madlife een dikke knipoog naar de jaren 80: slimme, catchy songs, gesierd door synth en een basgitaar die nat is van de chorus. Het zal niemand verbazen dat frontvrouw Madelief beïnvloed is door artiesten als Christine + The Queens, David Bowie en Tears for Fears. Najaar 2019 verschijnt de debuutplaat.

Jyothi
Een interessante samenwerking tussen singer-songwriter Lizet Vink, gitarist Django Trienes en bassiste Sonya Vos levert iets zeer onverwachts op. Jyothi is in veel Indiase talen een weerspiegeling in de woestijn. Het achtervolgt je als een nachtmerrie, of omhelst je als een droom. Donkere triphop met strijkers, elektronica en warme vocalen.

Gracie
Gracie leeft in 2045: waar mensen onsterfelijk kunnen zijn; waar robots gevoelens hebben; waar geen schoonheidsideaal geldt. Engelse componist Iain Chambers (BBC radio, The Guardian) en Nederlandse muzikant Tamara van Esch componeerden de afgelopen jaren achter de schermen de muziek voor Gracie: een golf van klanken uit alternatieve indie, minimalistische elektronische muziek, filmmuziek en jazz.

Aloys
Amsterdamse band Aloys schrijft kleine liedjes over gewone onderwerpen en weet ze vervolgens groots neer te zetten, geserveerd met een uniek sausje. Met invloeden als Eefje de Visser en Spinvis neemt het vijftal de luisteraar mee een wereld in waar niet aan valt te ontsnappen.

Kaartverkoop
Paypal https://ticketdaadkrachtgoodiebag.eventbrite.nl
IDeal https://shop.klappert.nl/s/daadkracht

Informatie

Plaats Zonnehuis
Tijd19:00 uur
Toegang € 8,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop
shop.klappert.nl/s/daadkracht
Categorie: Cultuuragenda, Zonnehuis