Skip to navigation | Ga naar menu

lezing - Doorbraak Dinsdag

11 juli 2017

Wil je een keer de handrem er af gooien? Think Smart and DO.

Sta jij, als het gaat om jouw vermogen, op de handrem of in de versnelling? Dat is vast een lastige vraag, want het zal afhangen van het onderwerp. Maar stel dat je wat meer rust of balans zou willen of juist meer energie en een aantal dingen anders zou willen doen, hoe krijg je dat definitief voor elkaar?

Kom je versnelling ophalen op Doorbraak Dinsdag
Effectief denken, het sterkste breekijzer dat je bezit. Of het nu gaat om daadkracht, balans of je relaties verbeteren: iedereen kan kiezen om effectief te denken of niet. Met behulp van de Doorbraak Denken Methodiek leer je jouw mentale vermogen in de versnelling te zetten door je hersens beter te gebruiken en slimmer te denken.

Op 11 juli ga je ervaren en beleven hoe je meer energie kunt vrijspelen om je ambities waar te maken. Je ontdekt of datgene wat je denkt of voelt effectief is of juist in de weg staat. Het wordt een avond vol interactie, herkenbare voorbeelden, nieuwe inzichten en veel plezier. Aan de hand van een praktische methode maak je kennis met de Doorbraak Denken Techniek waar je direct mee aan de slag kunt, privé of op het werk.

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd19:00 uur
Toegang € 15,- incl 2 drankjes
Kaartverkoop , aan de deur
www.facebook.com/DoorbraakDenken/