Skip to navigation | Ga naar menu

spiritueel - Doorbraak naar hogere sferen

een introductie met Jonette Crowley

26 september 2018

Jonette en MARK brengen je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kunt ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kunt de diepgaande veranderingen voelen, die alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kunnen geven.

MARK: “Wij hebben het gevoel dat het beste waar je je op dit moment bewust van kan zijn, de onbeperkte natuur van je spirit of ziel is; dat je niet begrensd bent door je fysieke wezen, persoonlijkheid of geschiedenis. Ieder van ons als individu kan functioneren in zeer veelzijdige dimensies die het begrip te boven gaan. We willen dat je in wonderen begint te geloven, in magie, in het onmogelijke, het ongelofelijke, in het niet-begrijpelijke, het onwaarschijnlijke. We willen dat de mensheid, zo veel als mogelijk is, elke barrière van het denken doorbreekt.”

Jonette Crowley is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en wijdt zich al vanaf eind jaren ’80 aan spirituele bewustzijnsontwikkeling. Ze ontvangt en deelt al die jaren de teachings van haar gidsen: White Eagle en MARK. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Ze is auteur van twee zeer inspirerende boeken: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion® (een vaardigheid voor Healing en HeelZijn ontwikkeld door Jonette).

"Voor wanneer je op zoek bent naar een pad met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet hoe die in gang te zetten…. dan kan de ervaring van het werken met MARK precies het juiste antwoord zijn!"

Tijd: 19.00 – 21.30 uur.
Inloop vanaf 18.30 uur

Registratie: uitsluitend via dit inschrijfformulier:
https://fs21.formsite.com/SBFine/form8/index.html

Het volledige programma van Jonette Crowley in Nederland in september:
http://www.jonettecrowley.nl/programma-in-nederland/

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd19:00 uur
Toegang € 35,00 contant aan de deur
Kaartverkoop registreren via website
fs21.formsite.com/SBFine/form8/index.html
Website www.jonettecrowley.nl/programma-in-nederland/sept-26-avond-amsterdam/