Skip to navigation | Ga naar menu

spiritueel - Een avond met Lynne McTaggart

25 januari 2018

Lezing, experiment en vragenrondje in het kader van het verschijnen van Lynne McTaggart’s boek Het Intentie-experiment, The power of Eight.

In de Posthoornkerk in Amsterdam zal Lynne McTaggart ons vertellen over het potentieel van gedachtekracht in kleine groepen, en hoe we hiermee ons eigen leven en dat van de mensen en de wereld om ons heen kunnen verbeteren. Uiteraard laat zij ons dit ook zelf ervaren door middel van een experiment. Je zult versteld staan van wat er mogelijk is als we onze gedachtekracht bundelen in een kleine groep… 

Na afloop is het mogelijk om vragen te stellen aan Lynne McTaggart.

Het Intentie-effect: de snelweg naar geluk

In Het Intentie-effect: The Power of Eight onthult bestsellerauteur Lynne McTaggart (bekend van Het Veld en Het Intentie-experiment) de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we echt wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld om ons heen positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf totaal verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

19.30 – 20.00 uur: Inloop & Ontvangst met koffie & thee
20.00 – 22.00 uur : Lezing, experiment, vragen

Informatie

Plaats Posthoornkerk
Tijd20:00 uur
Toegang € 25,-
Kaartverkoop
shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFf1tBWw
Website www.ankh-hermes.nl/lynne-mctaggart/