Skip to navigation | Ga naar menu

expositie - Energy Spiritual Writing Paintings van Ji Kwang Dae Poep Sa Nim

21 november - 22 november 2019

Expositie in de Vondelkerk. Te bezoeken van 10.00 - 18:00 uur

"Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen voor de vijfentwintigste tentoonstelling van Ji Kwang Dae Poep Sa Nim's Energy Spiritual Writing Paintings.

Dae Poep Sa Nim is de oprichter en Supreme Matriarch van de Yun Hwa Denomination of World Social Buddhism* en schildert al 26 jaar. In ieder schilderij geeft Dae Poep Sa Nim met elke penseelstreek de boodschap en energie van Boeddha (het absolute, de waarheid) weer. Dae Poep Sa Nim voelt en ziet de liefde en het geluk dat Boeddha (het absolute, de waarheid) had, toen hij deze wereld, de natuur en alle levende wezens creëerde. Met dezelfde liefde creëert Dae Poep Sa Nim deze schilderijen en geeft geluk door in elk schilderij. Dat is wat deze schilderijen zo kostbaar maakt en is de reden waarom Dae Poep Sa Nim nooit één doek heeft verspild.

Dae Poep Sa Nim's schilderijen kunnen niet worden beschouwd als gewone kunst, omdat elk schilderij een spiritueel geschrift bevat met zeer bijzondere energie. De schilderijen zijn gemaakt in een nieuwe en unieke stijl, een prachtige vereniging van oosterse meesters' oude praktijk van het maken van spirituele geschriften met de westerse stijl van het kleurrijke picturalisme."

*Voor meer informatie over Sociaal Boeddhisme kunt u onze website bezoeken: www.yunhwasangha.org

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd10:00 uur
Toegang