Skip to navigation | Ga naar menu

expositie - Expositie Elisabeth Copijn, Maria de Waard, Ine de Cock en Dirk van Someren

24 november - 25 november 2018

Zaterdag 24 en zondag 25 november kunt u een bezoek brengen aan de schitterende Van Houtenkerk tijdens de expositie van Elisabeth Copijn, Maria de Waard, Ine de Cock en Dirk van Someren. Door de sterk uiteenlopende stijlen van deze vier exposanten belooft het een boeiende tentoonstelling te worden van keramiek, gevarieerde schilderstijlen en beelden. Tijdens dat weekend is er voor een ieder de kans om hier, voor het eerst of opnieuw, een kijkje te komen nemen. De openingstijden zijn tussen 12.00 en 17.00 uur.

Elisabeth Copijn exposeert met de hand opgebouwde vaas-en schaalplastieken met zelf ontworpen glazuren. Velen kennen haar werk van de jaren dat zij deelnemer was van 'Weespers aan de Wand'.

Maria de Waard exposeert haar, veelal gelaagde abstracte schilderijen gebaseerd op thema’s als landschappen en ruimtes. Ook heeft zij al eerder succesvol geëxposeerd in de van Houtenkerk o.a. samen met Ton-Hoe Lau en Elisabeth Copijn.

Dirk van Someren komt met nieuw kleurrijk werk, gebaseerd op vrolijke boeketten. Dirk was al jarenlang een trouw deelnemer aan 'Weespers aan de Wand' en heeft regelmatig open atelier in het Fort Ossenmarkt.

Ine de Cock uit Nijmegen toont stelt haar prachtige beelden, o.a. van hardsteen. Thema’s zijn vogels en vrouwfiguren. Ine is enige tijd betrokken geweest bij de organisatie van 'Weespers aan de Wand' en was tevens een seizoen te gast in de beeldentuin van Dirk van Someren.

In de omgeving van de kerk is voldoende parkeergelegenheid.

Afbeelding: fragment van “Landschap” van Maria de Waard. Mixed media, 70 x 80 cm

Informatie

Plaats Van Houtenkerk Chocoladekerkje
Tijd12:00 uur
Toegang gratis