Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - FERNANDO LAMEIRINHAS & JUAN PABLO DOBAL ‘In Concert’

DICHTBIJ

6 juni 2018

Concert in de Amstelkerk.

Fernando Lameirinhas  en Juan Pablo Dobal delen een religieus verleden. Fernando beleeft in zijn 8e jaar zijn muzikaal ontwaken in een Portugese kerk, hij wordt geraakt door  het geluid van het machtige orgel. Niet lang daarna gaat hij zingen in het kerkkoor en start daarmee ongemerkt zijn muzikale carrière.

Ook Juan Pablo heeft in zijn jeugd in Argentinie gezongen en gespeeld tijdens de mis. Met familie en vrienden, op melódica, piano of orgel. De klank van de orgel heeft ook hem diep geraakt en is altijd in zijn herinneringen gebleven. 

Naar de kerk gaan ze al lang niet meer. Op hun levenspad hebben ze zich een eigen spiritualiteit gevormd waarbij de wortels van het geloof dichtbij zijn gebleven. De twee hechte vrienden vertellen hun eigen verhaal vol passie en humor in een verrassend programma waarin velen zich zullen herkennen. En ze zullen dat spelen in een kerk, een van de mooiste van Amsterdam: de Amstelkerk.

“Van Fernando krijg ik altijd inspiratie en plezier, hij geeft me de ruimte om vrij te kunnen spelen rond zijn prachtige liedjes en krachtige stem”
“Vooral als ik geen gitaar hoef te spelen geeft Juan me de vleugels om los te kunnen gaan”

Fernando Lameirinhas (Portugal) ; gitaar, zang
Juan Pablo Dobal (Argentinië) ;  piano, zang

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd20:00 uur
Toegang € 20 (+1.50 bestelling)
Kaartverkoop
lameirinhas.net/nl/home
Website lameirinhas.net/