Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Gongbad: Spirit Connection

13 december 2019

Gongbad georganiseerd door Spirit Connection. Aangezien het een ligconcert is, graag zelf een matje, kussen en eventueel deken meenemen.

Deze avond geven wij in de mooie Van Houtenkerk te Weesp een Sound Experience ‘Full Moon’-gongbad. De volle maan zal ons tijdens dit ligconcert vergezellen. Symbolisch staat zij voor de moedergodin of hemelkoningin omdat zij haar licht van de zon ontvangt. Elke volle maan heeft een unieke energie waaraan betekenis gegeven kan worden. Uiteindelijk ben jij diegene die het beste kan interpreteren wat het voor jou betekent. De volle maan op 19 april staat voor ontwaken en wedergeboorte. Dit thema kan je eventueel meenemen in je intentie tijdens deze klankreis.

Naast de klanken van onze fantastisch mooie instrumenten, zal Michael Telepary op Indianenfluit meespelen.

Wanneer je in deze magische wervelwind van klanken liggen, verdwijnt elk gevoel van afgescheidenheid van andere mensen en de natuur. Tijd en ruimte lossen op in de wezenlijke stilte, die je in essentie bent. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super-geleidend en super-regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt en je weer thuis komt in ‘de Stilte’.

Het Sound Experience ‘Full Moon’-gongbad is van 20.00 – 21.30 uur en wordt gehouden in de Van Houtenkerk, Oudegracht 69 te Weesp.

Informatie

Plaats Van Houtenkerk Chocoladekerkje
Tijd20:00 uur
Toegang € 32,50
Kaartverkoop
Website www.spiritconnection.nl