Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Grachtenfestival: JEUNES AMBASSADEURS LYRIQUES!

11 augustus 2018

Concert ihkv 21e editie Grachtenfestival. Het Grachtenfestival en de Nederlandse Reisopera presenteren de Jeunes Ambassadeurs Lyriques. Een programma van Mozart’s mooiste aria's tot aan feestelijke Mexicaanse volksoperette.

 De Nederlandse Reisopera en het Grachtenfestival nodigen de finalisten van het prestigieuze Jeunes Ambassadeurs Lyriques concours in Canada speciaal voor het Grachtenfestival uit. Vijf jonge vooraanstaande zangers - twee sopranen, een tenor en twee baritonnen - uit vijf verschillende landen laten met aria’s en duetten van Mozart, Donizetti, Bizet en Bernstein horen waarom zij werden uitverkoren door de internationale jury. Daarnaast brengt iedere zanger zijn of haar eigen souvenir mee: een volkslied uit eigen land! Zo word je even meegenomen naar Italië, Frankrijk, Zwitserland, Mexico en Canada.

musici/ensembles

Elisabeth Boudreault sopraan  /  Denzil Delaere tenor  /  Eva Fiechtersopraan  /  Armando Piña bariton  /  Geoffroy Salvas bariton

Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als prachtig decor. Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek, uitgevoerd op hoogstaand niveau, op een toegankelijke manier gepresenteerd. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici.

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd19:00 uur
Toegang volgt zsm