Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Grachtenfestival Lanceert: Performing Opera Summer School

16 augustus 2020

Onderdeel van het Grachtenfestival in een Bijzondere Locatie van Stadsherstel. Geniet van de beste muziek door de nieuwe generatie. Ontdek talentvolle jonge musici in een monumentale locatie.

Luister en kijk naar de jonge talentvolle zangers van de Performing Opera Summer School in een afwisselend optreden vol hoogtepunten uit opera’s van alle tijden en uit alle windstreken. Dit jaar werken we aan solo scenes.

Performing Opera Summer School is een intensief workshop-programma dat plaatsvindt tijdens het Grachtenfestival. De docenten, David Prins, Elsina Jansen (spel), Wilfred van de Peppel (fysiek acteren) en repetitor Marta Liébana, hebben allemaal hun eigen insteek. Zo leren de jonge operazangers verschillende manieren van werken kennen, net als ze in de operapraktijk zullen tegenkomen. 

Spel en presentatie vormen de ruggengraat van het programma. De zangers trainen essentiële vaardigheden die ze nodig hebben om onafhankelijk op de planken te kunnen staan. Je kunt de zangers van Performing Opera in verschillende programma’s en op diverse plekken bekijken en beluisteren tijdens het Grachtenfestival. Het slotconcert vindt plaats in de sfeervolle Vondelkerk. 

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd16:00 uur
Toegang €18,50
Kaartverkoop
www.grachtenfestival.nl/concert/grachtenfestival-lanceert-performing-opera-summer-school_16-