Skip to navigation | Ga naar menu

lezing - HANS KNIBBE – GEZONDE ZELFLIEFDE

Waarom Gezonde Zelfliefde nodig is en hoe je het kunt beoefenen

29 juni 2018

‘Gezonde Zelfliefde’ is ontwikkeld door Hans Knibbe, grondlegger en spiritueel leraar van de School voor Zijnsorientatie. Het is een benadering om de liefdevolle aard, die in ieder mens besloten ligt, vrij te maken. Je leert te ontspannen en vertrouwensvol te rusten in je basis. Je bent jezelf nabij en weer verbonden. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen die het leven ons iedere dag stelt.

Hans Knibbe vertelt in de lezing waarom Gezonde Zelfliefde in onze Westerse wereld niet vanzelfsprekend is. Onze leefstijl en de emotionele tekorten uit onze jeugd maken dat we steeds wegkijken van onszelf en vervulling zoeken in iets buiten ons. Deze zoekende houding passen we ook toe in de omgang met onze geliefden, op het werk en in de ontwikkeling die we doormaken. Zo blijven we constant van onszelf verwijderd.

Wanneer we Gezonde Zelfliefde beoefenen, leren we weer in contact komen met de basale goedheid van onze natuurlijke aard. Het maakt ons behalve liefdevol en toegankelijk ook helder, stevig en moedig. We worden niet alleen meer beschikbaar voor onszelf, maar ook voor de omgeving. Gezonde Zelfliefde is daarom geen luxe, maar een noodzaak. In het gelijknamige boek gaat Hans Knibbe hier dieper op in.

Het programma bestaat uit een lezing en een gedeelte waarin gelegenheid is om vragen te stellen aan Hans Knibbe. Het in maart 2018 verschenen boek Gezonde Zelfliefde is te koop, evenals andere boeken van Hans Knibbe. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige trainers van de cursus Gezonde Zelfliefde. Je kunt je direct inschrijven voor de cursussen, die vanaf september 2018 weer van start gaan.

De voertaal is Nederlands.​
Deur open vanaf 19.15 uur  

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd19:45 uur
Toegang € 13,50, inclusief een kopje koffie of thee
Kaartverkoop
eventix.shop/j4cygqqd
Website www.gezondezelfliefde.nl