Skip to navigation | Ga naar menu

dans - In Her Shadow - Vrouwenavond incl workshop

14 maart 2020

In Her Shadow is een intieme danstheater ervaring, om ons te herinneren aan wie we zijn. Een voorstelling van Judith Hermarij

De moderne mens is op zoek naar zichzelf. In Her Shadow geeft een pure, rauwe inkijk in deze zoektocht. In Her Shadow gaat over het terugvinden van onze eigen oerkracht. Over vrouwen die zichzelf vrijvechten.                                                                                    

Vrij van de stereotype ideeën over hoe een goede vrouw zou moeten zijn. 
Over licht werpen op onze donkere kanten. 
Over het zien en omarmen van alles wat wij zijn, ook die delen die we liever verborgen houden of we zelf niet eens meer kunnen waarnemen. 
Door licht te werpen op onze schaduw, kunnen we deze integreren en er kracht aan ontlenen. 
Zo ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. En kunnen we onszelf zijn: ons ware zelf.

In Her Shadow brengt theater naar de bijzondere plekken in de stad die verstilling en verbinding bieden. Het is een voorstelling waarbij de maker de kloof tussen publiek en performers wil opheffen. De toeschouwers zitten in een cirkelopstelling dicht om de speelplek heen. Deze vorm van theater nodigt de toeschouwer uit om minder passief te kijken en deelgenoot te worden van de ervaring. Zodat ze zintuiglijk meegenomen worden en het een intieme ervaring wordt. De voorstelling nodigt het publiek uit de analytische geest te overstijgen om zo het onderbewuste binnen te gaan. Een ervaring waar je niet onderuit kan, maar in meegaat, zodat deze verdiept en verrijkt wordt met je eigen emoties en beweegredenen.

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd19:00 uur
Toegang EarlyBird €30,- ; Regulier €35,-
Kaartverkoop
www.InHerShadow.com
Website www.InHerShadow.com