Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Jonny & the Jazzuits + Natasia

'The Autumn Tour’

20 oktober 2018

Jazz gospel groep Jonny & the Jazzuits presenteren herfst tour ‘Temporary Accommodation’ met gast Natasia.

​Afgelopen jaar presenteerde het jazz/gospel kwartet Jonny & The Jazzuits haar nieuwe album ‘Temporary Accommodation’. Het album werd warm ontvangen; geen wonder, als je de muziek hoort. Met een aanstekelijke mix van jazz, gospel, spirituals en worship maakt het album duidelijk waar Jonny & The Jazzuits voor staan: een positief muziekfeest dat geschikt is voor ieder seizoen! In oktober is het de beurt aan de herst om meer muzikale kleur te krijgen. Dan geeft de groep in het kader van ‘Temporary Accommodation – The Autumn Tour’ drie optredens in Veenendaal, Dordrecht en Diemen. Speciale gast is zangeres Natasia.

Temporary Accommodation’ krijgt inmiddels regelmatige airplay op de Nederlandse radio. De muziek trekt dan ook steeds meer nieuwe liefhebbers aan. Jonny & The Jazzuits laten traditionele gospel songs (zoals ‘Nobody’s Fault But Mine’) en worship (zoals de song ‘No Longer Slaves’) hand in hand gaan met ontspannen jazz als verbindende schakel. Het maakt van hun optredens telkens weer een feest vol vreugde, bezieling, hoogstaande muzikaliteit en inspiratie. 

Tijdens de komende concerten (13 oktober in Veenendaal, 19 oktober in Dordrecht en 20 oktober in Diemen) krijgt de groep gezelschap van de veelzijdige zangeres Natasia. Een mooie ‘match’, want zij heeft zich ook verschillende stijlen eigen gemaakt waaronder Motown, R&B, soul, funk, black gospel en pop. In de 20 jaar dat ze inmiddels actief is, stond ze op het podium met onder andere Sister Sledge, Des'ray, Natalia, Anastasia, Jocelyn Brown, Adlicious, Roger Happel, Hugh Kanza en The Ultimate Michael Jackson Tribute Band maar ook met internationale gospel artiesten als Bob Fitts, Brian Doerksen, Don Moen en Jessy Dixon. Naast het podium is ze veelgevraagd studiozangeres. Natasia maakt van de komende concerten met Jonny & The Jazzuits des te meer een feest!

‘Temporary Accommodation – The Autumn Tour’ wordt mede mogelijk gemaakt door Events4Christ en Tear Nederland. Jonny & The Jazzuits zijn ambassadeur van de laatstgenoemde hulporganisatie, die mensen helpt om zelf op te staan uit armoede en onrecht.

Informatie

Plaats Schuilkerk De Hoop
Tijd20:00 uur
Toegang € 17,- (incl. 2 euro reserveringskosten)
Kaartverkoop
www.events4christ.nl/tours/jonny-the-jazzuits
Website www.jazzuits.com/
Categorie: Cultuuragenda, De Hoop