Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Kamermuziek in De Hoop

GIARDINO MUSICALE TOPPERS VAN TELEMANN

26 februari 2017

GIARDINO MUSICALE : Eva Harmuthová – blokfluit   Louella Alatiit – viool   Elske Tinbergen – cello   Jérome Brodin – klavecimbel

Toppers van Telemann: een selecte keuze uit de duo’s en triosonates van Telemann, uitgevoerd op authentieke instrumenten. 

TOPPERS VAN TELEMANN in het TELEMANN-JAAR

250 jaar geleden overleed Georg Philip Telemann, een componist bekend om zijn ‘ongehoorde’ productiviteit en in eigen tijd beroemder dan Bach. Telemann was echt een muzikale wereldburger. Met gemak absorbeerde hij alle nieuwe muzikale ontwikkelingen en in zijn werk bereikte hij een unieke synthese van de twee voornaamste nationale stijlen – de Italiaanse en de Franse.
Het internationale Barokensemble Giardino Musicale vertolkt In het Telemann-jaar een selecte keuze uit zijn duo’s en triosonates op authentieke instrumenten.  

Dit jaar verzorgt de Stichting Vrienden van De Hoop voor de 17de keer haar serie “Kamermuziek in De Hoop”. Voormalige schuilkerk ‘De Hoop’ heeft een prachtige akoestiek, waar zowel musici als luisteraars lovend over zijn. Het intieme karakter van de ruimte draagt bij aan een direct contact tussen musici en publiek, waardoor ieder concert weer een bijzondere belevenis wordt. 

Bij ons speelden de afgelopen jaren het Allegra Kwartet, Uriël Ensemble, Daniël Kwartet, BRISK, Remy van Kesteren met zijn Trio42, Rosanne Philippens, Izhar Elias, Sabine Wüthrich, The Spirit of Gambo, het Antonin Kwartet en vele anderen.

€14,00 / Stadspas en Vrienden Stadsherstel: €13,00 / Vrienden De Hoop: €10,00
U kunt reserveren (ongeplaceerd). tel. 06-81498375 of per e-mail: 

Dit concert maakt deel uit van de serie "Kamermuziek in De Hoop", een reeks van 6 concerten per seizoen, georganiseerd door het bestuur van "Vrienden van de Hoop".

Informatie

Plaats Schuilkerk De Hoop
Tijd15:00 uur
Toegang € 14, Stadspas en Vrienden SH € 13, Vrienden de Hoop € 10
Kaartverkoop , aan de deur, 06-81498375
Website www.schuilkerkdehoop.nl
Categorie: Cultuuragenda, De Hoop