Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Kamermuziek in De Hoop

Cellosonates van BEETHOVEN

25 maart 2018

DUO MARTIJN WILLERS, piano - JORIS VAN DEN BERG, cello :

De succesvolle serie  “Kamermuziek in De Hoop”  sluit het seizoen af met cellosonates van BEETHOVEN, uitgevoerd door het succesvolle duo Willers en Van den Berg. 

Het Duo Willers/Van den Berg bestaat 10 jaar! Om dit te vieren staan voor het seizoen 2017 - 2018 alle 5 cellosonates van Ludwig van Beethoven op de lessenaars. Een groot project waar ze al jaren van dromen. De sonates van Beethoven zijn een hoeksteen van het repertoire, met werken uit de drie belangrijkste stijlperiodes van de grote componist.

Uitgevoerd worden:
Sonate nr. 2 in g, Op. 5, nr. 2                                     
Sonate nr. 3 in A, Op. 69                                             
Sonate nr. 5 in D, Op. 102, nr. 2              

MARTIJN WILLERS, piano
JORIS VAN DEN BERG, cello  

Joris van den Berg en Martijn Willers werkten voor het eerst samen in 2006, tijdens de voorbereiding voor het 1e Nationaal Celloconcours 2006. Nadat het concours met een 1e prijs voor Joris werd afgesloten besloten de jonge musici samen te blijven werken.

In het zoeken naar de muzikale waarheid en de muziek tot het uiterste uitdiepen vinden Joris en Martijn in elkaar ideale collega's. Met hun energieke en doorleefde concerten, spontaan maar doordacht spel en zichtbaar plezier in de muziek veroveren ze de harten van vele luisteraars.

Informatie

Plaats Schuilkerk De Hoop
Tijd15:00 uur
Toegang € 14, Stadspas en Vrienden SH € 13, Vrienden de Hoop € 10
Kaartverkoop , aan de deur, 06-81498375
Website www.schuilkerkdehoop.nl
Categorie: Cultuuragenda, De Hoop