Skip to navigation | Ga naar menu

lezing - Karen Johnson - The Jeweled Path

Een ooggetuigenverslag van de geboorte van de Diamond Approach

6 mei 2018

Hoe ontstaat een spirituele traditie? We hebben zelden de gelegenheid om die vraag te stellen aan de grondlegger van een spirituele weg, maar deze bijeenkomst biedt zo’n kans. Karen Johnson, die samen met A.H. Almaas aan de wieg stond van de Diamond Approach (in Nederland ook bekend als de Diamantbenadering), vertelt openhartig hoe hun persoonlijke en spirituele ervaringen een pad van groei en transformatie openbaarden dat inmiddels wereldwijd mensen aanspreekt.

In haar nieuwe boek The Jeweled Path (verschijningsdatum januari 2018) geeft Karen Johnson een warm, persoonlijk en vaak humoristisch kijkje achter de schermen. Ze vertelt over de ontvouwing die begon in de jaren ’70 en die, zonder dat zij of Almaas dat toen ook maar beseften of beoogden, geleid heeft tot wat nu de Diamond Approach is: een uniek en eigentijds antwoord op de universele vragen waar we als mens mee geconfronteerd worden.

In haar boek, en in haar presentatie van deze middag, vertelt Karen over de ontdekkingen, de openbaringen en de verrassingen die zich voordeden; maar ook over het onderzoek, de vragen en de worstelingen waarmee het proces gepaard ging. Ze omschrijft het in haar boek als ‘…een liefdesverhaal over het zoeken en vinden van de waarheid, over het kennen van de liefde en de liefde voor kennis, en over een chaotische, magische reis die doordringt in onbekende universums.'

Het programma bestaat uit een lezing, en een gedeelte waarin gelegenheid is om vragen te stellen. Het boek The Jeweled Path is ook te koop, en na afloop zal Karen voor bezoekers haar boek signeren.

De voertaal is Engels.​

Tijd: 14.30-17.30 uur, deur open 14.00 uur  

Graag van tevoren reserveren.

Informatie: m

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd14:30 uur
Toegang € 15,-
Kaartverkoop
bit.ly/Lezing-TheJeweledPath
Website www.diamondapproach.org/