Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Kerstconcert Laurens van Rooyen m.m.v. Kinderkoor Weesp

21 december 2019

Stichting Imaginary Landscapes organiseert een kerstconcert van Laurens van Rooyens mmv Kinderkoor Weesp: Van Stille Nacht tot Jingle Bells.

Laurens van Rooyen vertelt: ‘ ik heb al heel veel kerstconcerten gegeven maar de mooiste zijn wel waarbij ik de kerstmuziek maakte met kinderen. Ik ben ontzettend blij dat het de Gooische Muziekschool is gelukt om een kinderkoor samen te stellen met kinderen vanuit bijna alle basisscholen in Weesp. Met dit voor Weesp nieuwe kinderkoor zullen we  samen in de sfeervolle van Houtenkerk een mooi concert geven.  Het wordt een afwisselend programma waarbij ik mijn solostukken afwissel met bekende kerstliederen die het kinderkoor en ik samen zullen brengen:  Van Stille Nacht tot Jingle Bells.  Vaak zitten er pareltjes in zo’n koor, dus ik verheug me er nu al op!’

Laurens van Rooyen is een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten. Opgeleid aan het conservatorium in Utrecht startte hij een veelzijdige carrière met bekende melodieën en filmmuziek. Het leidde tot internationale erkenning en exposure o.a. naar landen als Japan waar zijn song Imaginary Landscapes iedere nacht als herkenningsmelodie op de radio wordt gedraaid.  

 

Informatie

Plaats Van Houtenkerk Chocoladekerkje
Tijd16:00 uur
Toegang € 15,- | t/m 12 jaar € 5,-
Kaartverkoop
vanstillenachttotjinglebells.eventbrite.nl