Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Klassiek op het Amstelveld // Leer Trombone spelen met mr pBone

16 september 2018

Leer Trombone spelen met mr pBone. Onderdeel van Klassiek op het Amstelveld.  

Tijdens de muziekworkshop Leer Trombone Spelen (voor 8-99 jaar) leren de deelnemers spelen op echte instrumenten. Trombone spelen is beweging, de grote motoriek wordt ontwikkeld; je leert naar elkaar te luisteren, je gehoor en geheugen worden getraind.

Het uiteindelijke resultaat na de workshop van twee uur is een spetterend optreden in de Amstelkerk voor publiek, dé kans voor iedereen om even te stralen en zich echt artiest te voelen.

Het New Trombone Collective bestaat sinds 2001 en de hechte club vrienden is actief op diverse vlakken. Ze doet er alles aan om de trombone en haar muziek bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Met succes. Door hun ongekende passie en enthousiasme winnen ze prijzen als de Elly Ameling Prijs en de ITA Award. Ook realiseren ze mooie projecten als het European trombone festival Slide Factory, het Jong Trombone Collectief, de tribute aan Urbie Green, een muziekuitgeverij, medewerking aan de toernee van de Amerikaanse Sufjan Stevens, Bryce Dessner en Nico Muhly, een eigen App en een nieuwe aanpak van muziekeducatie: mr pBone, ontwikkeld door Mark Boonstra

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd15:00 uur
Toegang € 6,26 – € 11,47
Kaartverkoop
www.eventbrite.nl/e/tickets-leer-trombone-spelen-met-mr-pbone-47807364113?aff=efbeventtix
Website www.klassiekophetamstelveld.nl/