Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Klassiek op het Amstelveld // Masterclass Contrabas door Dominic Seldis

16 september 2018

Dominic Seldis, presentator van Klassiek op het Amstelveld, geeft een masterclass contrabas aan twee conservatorium studenten. Deze masterclass zal een bijzonder leerzame ervaring zijn voor deze twee grote talenten. Daarnaast vertelt hij over zijn leven als musicus in het Koninklijk Concertgebouworkest en leert hij de aanwezigen alles over het bijzondere instrument de contrabas.

Bent u ook zo benieuwd welke kennis Dominic de talenten zal meegeven en hoe zijn leven als professioneel musici eruit ziet? Kom dan naar deze bijzondere masterclass!
Op het podium is Dominic niet alleen een bijzonder getalenteerde en virtuose contrabassist, maar een raconteur en musicus van wereldformaat. Hij is een boeiende persoonlijkheid, zowel als eerste contrabassist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest als in zijn enorm populaire one-man-show en op het podium met zijn muzikale partner James Pearson.
Dominic is een bekend gezicht van klassieke muziek op de Nederlandse en Engelse televisie. Zijn toegankelijkheid en humor spreekt het grote publiek aan en bereikt nieuwe generaties muziekliefhebbers.
Dit jaar presenteert Dominic voor de derde keer het gratis openluchtfestival Klassiek op het Amstelveld op zaterdag 15 september 2018.

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd18:00 uur
Toegang € 6,26 – € 11,47
Kaartverkoop
www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-contrabas-door-dominic-seldis-47945371898?aff=erelli
Website www.klassiekophetamstelveld.nl/