Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Kompanía! - 45 jaar Griekse Gemeenschap van Amsterdam

2 juni 2019

Ter gelegenheid van de viering van ons 45-jarig bestaan, organiseert de Griekse Gemeenschap van Amsterdam een concert met de internationale muziekband KOMPANÍA in een van de meest historische kerken in het centrum van Amsterdam! KOMPANÍA zal rembetika, liedjes uit Smyrna en meer zeldzame liedjes met bijzondere stijl en energie in de historische Posthoornkerk spelen.

KOMPANÍA was officieel opgericht in 2011 en door de jaren heen maakt doorlopend tours in andere landen, zoals Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Israël en Cyprus. KOMPANÍA heeft gespeeld in hoog aangeschreven venues in Griekenland, zoals de Athens Concert Hall, het Badminton Theater en het Gialino Music Theater, in samenwerking met beroemde artiesten zoals Vasilis Lekkas, Imiskoubria, Agathon, Nikos Ziogalas, Elias Karellas en anderen.
KOMPANÍA geeft regelmatig voostellingen in de beroemde radio- en tv-programma's in Griekenland en in het buitenland. KOMPANÍA was samen met de solist Leonidas Kavakos de gids in de internationale muziekdocumentaires gemaakt voor de Berliner Philharmoniker over Athene en muziek. Ze hebben tot nu toe drie albums uitgebracht. 

Meer informatie, foto's, video's, gedetailleerde biografieën zijn hier te vinden: www.kompania.gr

KOMPANÍA
Sotiris Papatragianniss | Lied, Baglama
Ioulia Karapataki | Lied, Percussie
Νίκος Πρωτόπαπας | Gitaar, Vocals
Thodoris Petropoulos | Bouzouki, Vocals
Dimitris Ginis | Accordeon
 

Informatie

Plaats Posthoornkerk
Tijd20:00 uur
Toegang GGA members: € 12 online, € 18 aan de deur | Non-members: € 18 online, € 24 aan de deur
Kaartverkoop meer informatie over gga is te vinden op http://www.ellines.nl/nl/
bit.ly/30il4Gj
Website www.kompania.gr