Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Maki Namekawa cd-presentatie 'Mishima - Philip Glass'

29 september 2018

Maki Namekawa is een internationaal bekende pianiste. Zij speelt het klassieke repertoire en hedendaagse componisten, waaronder Philip Glass. Zij speelt regelmatig op vele internationale podia zoals Suntory Hall Tokyo, Carnegie Hall en Lincoln Center New York. Op  4 juni jl. was het soloconcert Maki Namekawa Plays Philip Glass! in een bomvolle Amstelkerk. Een bijna magische avond. Nu komt Maki weer naar de Amstelkerk.

In september komt de nieuwe cd van Maki Namekawa uit: Mishima van Philip Glass ('Mishima’ arr. voor Maki Namekawa door Michael Riesman). De cd-presentatie vindt plaats op zaterdag 29 september, 20.00 uur, in de Amstelkerk. Uiteraard speelt Maki haar nieuwste cd Mishima en ook andere werken van Philip Glass.

Na afloop van het concert verkoopt en signeert Maki Namekawa haar cd’s, waaronder haar nieuwste cd Mishima. Ook de cd Motion Picture is te koop, die ze in 2017 samen met het Cello8ctet Amsterdam heeft opgenomen en in juni heeft gepresenteerd in een andere Stadsherstel-locatie, de NedPhO-Koepel. Deze cd bevat twee suites van Philip Glass: The Hours en Dracula. 

Eventbrite - Maki Namekawa cd-presentatie 'Mishima - Philip Glass'

Dit concert is georganiseerd door Cor Knoester van Hommage Philip Glass.

Foto van Maki van Andreas H. Bitesnich

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd20:00 uur
Toegang € 25,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop
www.eventbrite.nl/e/tickets-maki-namekawa-cd-presentatie-mishima-philip-glass-47345328151
Website www.makinamekawa.com