Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Paradiso presenteert: Luka Bloom

19 november 2020

NL: Dit is het verplaatste programma van 11 april. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.
ENG: This is the postponed event of April 11th. Tickets bought for the original date are valid for this date.

Het leven en werk van de Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek.

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn unieke stem steekt de 64-jarige Ier elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid (soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat) en de interessante songkeuze (boeiend eigen werk, maar ook veel zorgvuldig uitgekozen covers) staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden.

Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album 'Riverside' uit. Voor hem het album waarmee alles begon. De 30e verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op 'Riverside' en het beste uit zijn volledige oeuvre.

Informatie

Plaats De Duif
Tijd20:30 uur
Toegang € 30,-
Kaartverkoop
www.paradiso.nl/nl/programma/luka-bloom/75325/
Categorie: Cultuuragenda, De Duif