Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Paradiso presenteert: Wouter Dewit (trio)

7 april 2018

Paradiso presenteert regelmatig bijzondere concerten in de sfeervolle locaties van Stadsherstel. Zaterdag 7 april staat Wouter Dewit in de sprookjesachtige Vondelkerk.

Wouter Dewit is een begenadigd pianist die zich graag laat inspireren door artiesten als Nils Frahm, Grouper en Dustin O’Halloran. In 2015 debuteerde hij met ‘Everything, you see’, een pianoplaat die hij in eigen beheer uitbracht. “Ik had nog geen eigen stem, er liepen verschillende genres door elkaar.” Intussen pakt hij het anders aan, zonder plan. “Ik wil niets forceren en muziek maken die dichter op mijn huid zit.” Het tweede album 'Still' kwam tot leven in de woonkamer van de Belgische Limburger. Wanneer een melodie in zijn vingers zat, nam Wouter plaats achter zijn piano. “Er stond niets op papier, ik volgde gewoon mijn instinct”, herinnert hij zich de geboorte van zijn tweede album. “Voor ik het goed en wel besefte, lag er een plaat klaar.”

Wouter Dewit wordt tijdens zijn concert in de prachtige Vondelkerk bijgestaan door Tine Anthonis op cello en Sonja Haring op viool.

 

Informatie

Plaats Vondelkerk
Tijd20:30 uur
Toegang €17,02
Kaartverkoop
www.paradi.so/WouterDewit
Website www.paradi.so/WouterDewit