Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - PIANO & CELLO CONCERT - ASLI BOZ & LUCAS STAM

1 juli 2018

Concert in de Amstelkerk.

Tijdens het eerste deel van dit rijk gevarieerde concert speelt pianiste Asli Boz een  selectie van haar favoriete stukken voor piano solo: van Bach tot Chopin. De tweede helft deelt zij het podium met cellist Lucas Stam. Samen spelen zijn het prachtig verstilde werk Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt en twee van Lucas’ eigen composities.

Asli Boz (32) is geboren in Izmir, Turkije en kwam speciaal naar Nederland om aan het Conservatorium van Amsterdam klassiek piano te studeren bij David Kuyken. Na het behalen van haar masterdiploma als uitvoerend musicus startte zij een bloeiende lespraktijk.

Lucas Stam (39) is een avontuurlijke cellist met een passie voor wereldmuziek en hypnotiserende ritmes. Sinds twee jaar studeert hij klassieke Indiase muziek. In Mumbai nam hij lessen van sarangimeester Dhruba Ghosh en tegenwoordig bekwaamt hij zich onder toeziend oog van Marianne Svasek in de oudste, meditatieve vorm: dhrupad. In zijn composities laat hij minimale muziek en wereldmuziek samensmelten, altijd met ritme als uitgangspunt.

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd14:30 uur
Toegang € 18,15 (incl. servicekosten)
Kaartverkoop
www.eventbrite.nl/e/tickets-piano-cello-concert-asli-boz-lucas-stam-45178942433?utm_term=eve