Skip to navigation | Ga naar menu

divers - Revue - FF niet alleen

12 mei - 13 mei 2018

Een wervelende, hartverwarmende show in Het Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan. Zaterdag 12 mei 15:00 uur en Zondag 13 mei 13:30 uur. 

Zijn we bij de Moulin Rouge beland of in een Vissersdorpje”? Prachtige exotische kostuums, veren, glitter en een tikje ondeugd, een zwerver in z’n oude kloffie, olijke matrozen en prachtige dames wervelen door elkaar heen in deze amusante voorstelling. Zang, dans en verhaal met tussendoor de heerlijkste hapjes. Voor jong en oud, meezingen, luisteren, ervaren en vooral genieten.

De Nederlandse hoofdstad staat nog steeds garant voor plezier en gezellige meezingers, maar herbergt ook vele nationaliteiten. De tijd van Johnny Jordaan en tante Leen. ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Aan de Amsterdamse grachten’ en ‘Geef mij maar Amsterdam, wordt afgewisseld met exotische en soms tropische muziek en dans ’. Hier omheen wervelen de ‘De Jantjes’ of een accordeonist.

We zetten een kleine grootse show op met als thema “Holland en verder”. De show zal bestaan uit dansers, zangers/koor, orgelman, circusartiesten, figuranten, acteurs, stagiaires en muzikanten. De aankleding uit een decor, foto’s, filmfragmenten en sketches/acts uit de goeie oude tijd. Hiermee brengen we de ouderen en buurtbewoners In beweging door interactie met elkaar en de artiesten en om de mensen met een lach naar huis te laten gaan geven we ze aan het eind van het programma een opbeurende tekst of prachtig gedicht met foto als herinnering mee.

De show duurt één à anderhalf uur.

Matinee zaterdag 12 mei
Inloop 14:00 uur
Start Revue 15:00 uur

Matinee zondag 13 mei
Inloop 12:30 uur
Start Revue 13:30 uur

Kaartjes zijn inclusief hapjes en drankje

 

Informatie

Plaats Zonnehuis
Tijd15:00 uur
Toegang € 17,50 | Met stadspas € 5,00
Kaartverkoop
onandbackstage.nl/kaarten-kopen/
Website onandbackstage.nl/
Categorie: Cultuuragenda, Zonnehuis