Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Rondane Kwartet speelt Canto Ostinato van Simeon ten Holt

14 april 2020

Voor het twaalfde jaar op rij speelt het Rondane Kwartet in De Duif twee werken van de Bergense componist Simeon ten Holt. Het Rondane Kwartet, gelauwerd om hun vertolkingen van de vijf avondvullende composities van Ten Holt voor vier toetsinstrumenten, musiceert al ruim achttien jaar samen. Dat vertaalt zich in weergaloos en verrassend tintelfris samenspel. Vier vleugels, één verklanking.

Canto Ostinato verleidt, ontroert en laat je de tijd vergeten. Het Rondane Kwartet, vier Fazioli-vleugels en De Duif: de perfecte ingrediënten voor een muzikaal en onvergetelijk avontuur voor zowel het publiek als de pianisten. Deze Canto Ostinato uitvoeringen zijn inmiddels onderdeel van een feestelijke concerttraditie bij Stadsherstel, waarbij vooral de authentieke klank van Simeon ten Holts muziek centraal staat, de pianisten elkaar muzikaal blíjven uitdagen en daardoor iedere keer voor een bijzondere belevenis zorgen!

Een dag later speelt het Rondane Kwartet Lemniscaat van Simeon ten Holt. Voor speciale passepartouts kijk op https://rondanededuif.eventbrite.nl 

Mede mogelijk gemaakt door Evert Snel Piano’s & Vleugels BV.

Informatie

Plaats De Duif
Tijd20:15 uur
Toegang € 29,50 | CJP, studenten, 65+, Vrienden Stadsherstel € 27,50 l passe partout € 50,00
Kaartverkoop de kaartprijs is incl. een drankje
cantodeduif.eventbrite.nl
Website www.rondanekwartet.nl/
Categorie: Cultuuragenda, De Duif