Skip to navigation | Ga naar menu

kinderen - 't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en Landing (2+)

12 januari 2020

Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts! Deze keer met de voorstelling Landing van Jasmin Hasler in twee verschillende versies.

10:00 uur LANDING (0+)
11:00 uur LANDING (2+)

Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen.

En dan ben je, floep, ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama- je baby of peuter. Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht? Klinkerdingklong !! daar vallen de fietsbellen en Wofff !! een kussen. Dat klinkt als een liedje. Keer alstublieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. Kaboem-plats-rakata...!

Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling van Jasmin Hasler, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op aarde aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen. Landing wordt gespeeld in twee versies: voor kinderen van 6-18 maanden (10:00 uur) en voor 18 maanden tot vier jaar (11:00 uur), en hun begeleiders.

't ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Informatie

Plaats Zonnehuis
Tijd10:00 uur
Toegang Volwassenen € 7,50 | Kinderen € 6,- | Stadspas/Huisvuilpas Noord € 2,50
Kaartverkoop aan de deur, of 020 5200090
zonnehuisfamilie3.eventbrite.nl
Categorie: Cultuuragenda, Zonnehuis