Skip to navigation | Ga naar menu

theater - 't Zonnehuis presenteert: The World is Yours van Lost Project

10 januari 2020

Kom elke maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord en ontdek nieuw talent op het gebied van theater, dans en kleinkunst. Bezoek de beste voorstellingen van een nieuwe generatie theatermakers in het prachtige jaren 30-interieur van een van de mooiste locaties van Stadsherstel Amsterdam. Deze keer The World is Yours van Lost Project.

Druk, druk, druk.. We zijn het allemaal. Of lijkt dat maar zo?

 ‘s Ochtends ben je een student, ‘s middags geef je een workshop en ‘s avonds draai je in de club plaatjes als DJ. Daarmee behoor je tot de groeiende groep Slashies. De slashie verwijst naar het leesteken ‘de schuine streep’, die figuurlijk iemands loopbaan in stukjes verdeeld. Slashies hebben twee of meer banen, niet alleen uit financiële noodzaak, maar juist ook omdat één beroep te weinig is om alle talenten in kwijt te kunnen. Het klinkt als de ideale baan. Of vormen de slashies een gevaarlijke glijbaan naar een eindeloze put genaamd ‘kansen’?

Spel: Yeliz Dogan, Wendy Echthuizen, Erwin Kiene, RyanPinas , Rozienatu Salihu, Roxy Verwey & Robbie Wallin

Regie: Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel Artwork: SB Collins Vormgeving: Tim Hillege Productie: Belle Lammers 

Mede mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst, AMVJ, VSB Fonds,Fonds 21, FCP, Tolhuistuin & Frascati Producties

’t ZONNEHUIS PRESENTEERT... is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jonge podiumkunstenaars verder te helpen en ‘t Zonnehuis toegankelijker te maken voor de buurt en nieuw publiek.

Informatie

Plaats Zonnehuis
Tijd20:30 uur
Toegang Normaal € 14,50 | Huisvuilpas Amsterdam Noord/Vrienden Stadsherstel/studenten/CJP/65+ € 10,-
Kaartverkoop aan de deur, of 020 5200090
zonnehuispresenteert3.eventbrite.nl
Categorie: Cultuuragenda, Zonnehuis