Skip to navigation | Ga naar menu

spiritueel - The Art of Living: Happiness programma

31 mei - 2 juni 2019

Energiek van buiten, kalm van binnen… Hoe doe je dat?

Volg een cursus bij Swami Jyothirmayah en leer de kracht van ademhaling voor meer rust

(ergens in een stempel: Aanbevolen door spiritueel maandblad Happinez)

Bij de Swami ben je een heel weekend lang gelukkig en volledig in het nu. En je gaat naar huis met de vaardigheden om dat gevoel vast te kunnen houden.

In het The Art of Breathing ligt de nadruk op specifieke ademtechnieken, die je kunt inzetten om de vele gedachten in je hoofd  tot rust te brengen. De beroemde en zeer effectieve Sudarshan Kriya, een natuurlijk ademritme dat uitsluitend onder begeleiding van Art of Living teachers kan worden aangeleerd, heeft een diep reinigend effect tot op celniveau. Resultaat: lichamelijk en geestelijk gezond, in balans en energiek.

Jyothirmayah kreeg zijn titel van meester (Swami) als erkenning van zijn hoge staat van bewustzijn. Onbaatzuchtig reist hij de hele wereld over om zijn wijsheid te delen. Hij doet dat op een ontwapenende en ongelooflijk inspirerende manier.

Verander je je ademhaling, dan verander je je leven. Want bewust ademen heeft invloed op je emoties, je gedachten en je levenshouding. Goed ademhalen is een bron van innerlijke vrede. Door bewust adem te halen kom je bij de stilte in jezelf.

De cursus wordt gegeven in het Engels, maar vertaling is aanwezig.
 

VR: 19.00 - 22.00
ZA, ZO: 09.00 - 12.00

Informatie

Plaats Posthoornkerk
Tijd19:00 uur
Toegang Inschrijfgeld: €295,- | student: €195,- | Herhalen: €150,-
Kaartverkoop
www.artofliving.org/nl-nl/program/11289
Website www.artofliving.org