Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Benefietconcert Bridge2Hope met pianist Raluca Sabau

29 september 2019

THE BRIDGE2HOPE maakt zich sterk voor een vrij, onafhankelijk en veilig bestaan voor overlevenden van mensenhandel. Dit benefietconcert zal pianist Raluca Sabau optreden. 

"U bent van harte uitgenodigd voor het optreden van pianist Raluca Sabau te Amstelkerk, Amsterdam op zondag 29 september.

De deuren gaan om 14:30 open, de show begint om 15:00 uur. Wij nodigen u uit om na de voorstelling te blijven voor een drankje en een ontmoeting met de kunstenaar!

Raluca heeft een aantal componisten geselecteerd die er zeker voor zullen zorgen dat het vanmiddag een aangename middag wordt! Ontspan terwijl u luistert naar stukken van Scarlatti, Satie, Mendelssohn, Toduță en Chopin.

Van de kunstenaar: "In deze specifieke voorstelling ging ik op zoek naar lichtheid en rust, en zo kwam ik in aanraking met de muziek van Satie en Scarlatti. Op het eerste gezicht lijken ze niet veel gemeen te hebben. Maar wat als deze twee, een Fransman en een Italiaan, die twee eeuwen van elkaar leefden, elkaar hadden kunnen ontmoeten? Hoe zou een gesprek tussen de twee verlopen zijn?

In de eerste helft van het programma hebben we een selectie van zes van Scarlatti's sonates en de zes Gnossiennes van Satie.

In de tweede helft hebben we Mendelssohns Rondo Capriccioso op.14, gevolgd door de Roemeense componist Sigismund Toduta's Drie Schetsen, en Chopins Ballade in f-klein aan het eind"."

THE BRIDGE2HOPE maakt zich sterk voor een vrij, onafhankelijk en veilig bestaan voor overlevenden van mensenhandel. The Bridge2Hope houdt zich bezig met onderzoek, training en voorlichting en ondersteunt de deelnemers op economisch, juridisch en sociaal terrein. 

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd15:00 uur
Toegang Normaal € 35,- | Student € 25,-
Kaartverkoop
thebridge2hope.org/nl/buy-tickets/
Website thebridge2hope.org/nl/