Skip to navigation | Ga naar menu

beurs en markt - Tribal Jewelry & Textiles Fair

29 september - 30 september 2018

Op de Tribal Jewelry & Textiles Fair zijn authentieke, etnische en antieke sieraden te koop van een goede kwaliteit uit alle delen van de wereld.

Deze reeds langdurig bestaande beurs in niet-westerse sieraden en textiel krijgt vanaf dit jaar een nieuw jasje; de beurs wordt uitgebreid van één naar twee dagen.

Dit weekend tonen circa twintig standhouders en instellingen uit Nederland, België en Afghanistan een brede waaier aan sieraden en stoffen uit allerlei delen van de wereld. De nadruk ligt hierbij op originele en gebruikte sieraden, meestal van een tribale of etnische origine, Touareg-sieraden uit Noord-Afrika, Afrikaanse oude stoffen, oude handelskralen uit Indonesie en Afrika, oud textiel en sieraden uit China, Tibet, Afghanistan en Kirchizië.

Maar ook tribale sieraden uit West-Afrika en Ethiopië zijn hier op deze monumentale plek te vinden. Naast deze exposanten zullen ook instellingen en musea, die affiniteit hebben met het thema van deze beurs, worden uitgenodigd om hun collectie te tonen of, middels lezingen over onderwerpen, die het karakter van deze bijzondere beurs versterken, hun expertise met ons delen. 

Informatie

Plaats De Duif
Tijd10:00 uur
Toegang € 5,-
Kaartverkoop aan de deur
Website www.amsterdamjewelryfair.nl
Categorie: Cultuuragenda, De Duif