Skip to navigation | Ga naar menu

muziek - Vrienden van de Kamermuziek in De Duif

Beethoven's Best - aanvang 14:30 en 16:30 uur

28 juni 2020

Let op! Vanwege het coronavirus is dit concert verplaatst naar De Duif (Prinsengracht 756), tegenover de Amstelkerk. In 2020 viert Ludwig van Beethoven zijn 250e verjaardag. Vier jonge topmusici brengen tijdens dit concert een ode aan deze grootmeester met hoogtepunten uit zijn kamermuziek- en piano-oeuvre, waaronder een van zijn grootste meesterwerken, zijn Septet opus 20, maar dan in de zeer zelden gehoorde versie voor piano vier handen, viool en cello, gearrangeerd door Beethoven’s grote bewonderaar Carl Burchard. 

Aanvangstijden: 14:30 en 16:30 uur.

Volgens de richtlijnen van de overheid kunnen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn, vandaar dat we twee groepen van 30 de kans geven het concert te bezoeken op 14:30 en 16:30 uur. Lees hieronder meer over de regels die we hanteren. 

In 2020 viert Ludwig van Beethoven zijn 250e verjaardag. Drie jonge topmusici brengen tijdens dit concert een ode aan deze grootmeester met hoogtepunten uit zijn kamermuziek- en piano-oeuvre, waaronder zijn prachtige Frühling Sonate en zijn virtuoze 1e pianotrio. 

L. van Beethoven
* Sonate voor viool en piano nr. 5 "Frühling"
* 7 Variaties op "Bei Männern, welche Liebe fühlen" voor cello en piano
* Pianotrio nr. 1 opus 1

Dit concert heeft geen pauze en duurt 1 uur. 

Trio 258
Eduardo Paredes - viool
Leonard Besseling - cello
Lestari Scholtes - piano

Tarieven

Normaal: €23,50
Tot en met 30 jaar: €16
Vriend: €21,50

DE KAARTVERKOOP GAAT 1 JUNI VAN START

 

Maatregelen in verband met Covid-19

Vrienden van de Kamermuziek houdt zich vanzelfsprekend aan de voorgeschreven maatregelen rondom covid-19 van de overheid. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Aan de deur worden geen kaarten verkocht. U kunt uw toegangskaarten alleen via de website bestellen. Kunt u niet via iDeal betalen? Neem dan contact met ons op. 
Het concert is verplaatst naar De Duif (tegenover de Amstelkerk), een grotere locatie waarbij het makkelijker is om op gepaste afstand van elkaar te blijven. 
De zaal gaat 20 minuten voor aanvang open. Kom alstublieft niet te vroeg!
In totaal mogen er inclusief musici niet meer dan 30 mensen aanwezig zijn in de kerk.
Van publiek, musici en medewerkers wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar in de kerk. De zitplaatsen worden hier op ingedeeld. Komt u met een gezinslid of iemand met wie u samenwoont? Dan kunt u plaats nemen naast elkaar.
Er is desinfecterend middel aanwezig voor uw handen in de kerk. U kunt ook uw handen wassen op de toiletten. 
Het concert duurt een uur en heeft geen pauze. Er worden geen drankjes geschonken of hapjes uitgedeeld.   
Alle concerten worden tweemaal gespeeld, zodat u uw favoriete concert niet hoeft te missen, mocht deze al uitverkocht zijn. 
De dag voor aanvang van het concert ontvangt u een mail met het protocol dat Vrienden van de Kamermuziek aanhoudt in verband met uw veiligheid en gezondheid. 

Informatie

Plaats De Duif
Tijd14:30 uur
Toegang Normaal: € 23,50 | Vriend €21,50 | t/m 30 jaar €16,-
Kaartverkoop
vriendenvandekamermuziek.nl/Vrienden-van-de-Kamermuziek/nl-NL/programma+kaartverkoop.aspx
Website vriendenvandekamermuziek.nl/
Categorie: Cultuuragenda, De Duif