Skip to navigation | Ga naar menu

spiritueel - Yoginâm Abbahjí in Amsterdam

11 mei 2018

Op vrijdagavond 11 mei komt spiritueel meester, mysticus en healer Yoginâm Abbahjí in de Amstelkerk. In zijn aanwezigheid en met zijn magisch harpspel en blessings, kunnen aanwezigen delen in spirituele liefde. Delen in de staat van ‘zijn’ van Yoginâm Abbahjí is een verlichtende ervaring vanwege de zo uit het hart komende oprechtheid, toewijding aan Liefde en leven in vrede.

De spiritualiteit van Abbahjí is universeel en van toepassing bij iedere levensovertuiging. In de aanwezigheid van Yoginâm Abbahjí zult u onmiddellijk de enorme concentratie en compassie ervaren, die hij uitstraalt voor iedereen. Te kunnen delen in zijn staat van Zijn, is een verlichtende ervaring vanwege de zo uit het hart komende oprechtheid, toewijding aan Liefde en leven in vrede. Velen die de zegen van zijn aanwezigheid hebben ervaren, beschouwen het als een gebeurtenis die hun leven heeft veranderd.

De avond wordt ingeleid door drs. Leon Bouts, cultureel antropoloog. Vanuit zijn jarenlange onderzoek in toegepaste mystiek en de Nâm Yoga van Abbahjí, verstaat hij de kunst om mystiek zo te vertalen dat het een vanzelfsprekende leidraad wordt voor iedereen die vreugde en Wel-Zijn wil creëren.

"In the Quest
for the truth of Love
The Quest and truth vanish
And only Love remains"
Yoginâm Abbahjí

Praktische informatie:
Datum: Vrijdag 11 mei 2018
Locatie: Amstelkerk, Amstelveld 10, 1017 JD Amsterdam
Aanvang: Inloop vanaf 19.30 uur, Programma start 20.00 uur
Bijdrage deelname: € 15, Stadspashouders en studenten € 10,-

Bestel uw tickets online 
Voor meer informatie kunt u mailen naar  , bellen met: 06 48 37 61 52 (Ovy), of de website bezoeken.

Informatie

Plaats Amstelkerk
Tijd20:00 uur
Toegang € 15,00 | Stadspashouders en studenten: € 10,00
Kaartverkoop
www.abbahji.org/amsterdam