Skip to navigation | Ga naar menu

Vrijwilligers

Stadsherstel wordt op kantoor enorm gesteund door diverse vrijwilligers die onder andere voor de Vereniging Vrienden van Stadsherstel activiteiten verrichten. Daarnaast worden de monumenten en Bijzondere Locaties van Stadsherstel regelmatig opengesteld voor publiek. Op die dagen zijn er per locatie minimaal twee vrijwilligers aanwezig die iets kunnen vertellen over het gebouw, de restauratie en het werk van Stadsherstel en de Vrienden. Ook zijn er regelmatig bijzondere openstellingen zoals op 4 en 5 mei met de Open Huizen van Verzet, het Open Monumentenweekend, Dag van de Bouw, Stelling van Amsterdam activiteiten, diverse Vriendenevenementen, bezichtigingen tijdens de restauraties etc..

Voor deze activiteiten is de Vereniging Vrienden van Stadsherstel altijd op zoek naar vrijwilligers die in een van de unieke panden van Stadsherstel Amsterdam als gids willen optreden. Uiteraard ontvangt u alle informatie om deze taak goed uit te kunnen voeren.

 

Zonder onze vrijwilligers geen open dagen
Onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze activiteiten. Elk jaar worden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet op de Dag van de Vrijwilliger op 7 december. 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie aanvragen? Bel met de Vereniging Vrienden van Stadsherstel (020- 520 0099) of stuur een e-mail naar