Skip to navigation | Ga naar menu

Verhuur bedrijfsruimte

Stadsherstel Amsterdam verhuurt naast woningen en bijzondere locaties ook bedrijfsruimtes. Te denken valt aan kantoorruimte, winkelruimte, horeca-gelegenheden en opslagruimte. Het merendeel van ons veelal monumentale bezit bevindt zich in of rond het centrum van Amsterdam. Ook in Haarlem hebben wij enkele panden in eigendom.

Voor het huren van bedrijfsruimte bestaat er geen wachtlijst. Wij selecteren uit de aanvragen en reacties een bij het pand of omgeving passende kandidaat. Uiteraard dient dit in overeenstemming te zijn met de bestemming. In het menu onder ´Aanbod bedrijfsruimte´ treft u ons actuele aanbod.

Ook kunt u ons een bericht sturen indien u een andere bedrijfsruimte zoekt dan wij momenteel aanbieden. Wij nemen eventueel contact met u op als een passende ruimte beschikbaar komt en wij u deze kunnen aanbieden. In uw bericht dient u naast uw contactgegevens aan te geven welk type bedrijfsruimte u zoekt, met welke bestemming, de gewenste oppervlakte en eventuele overige bedrijfsgegevens.

Klik om een bericht te sturen.

Stadsherstel Amsterdam N.V.
Postbus 3777
1001 AN  Amsterdam
tel: 020-5200060 / fax: 020-6382040