Skip to navigation | Ga naar menu

Trouwen

Trouwen in een rijksmonument? Van een romantisch kerkje tot een robuuste scheepswerf, voor elk huwelijk biedt Stadsherstel een sfeervolle locatie die iedere trouwdag tot een onvergetelijke dag maakt. De rijke geschiedenis en architectuur van de verschillende locaties geven een ceremonie, receptie of feest een bijzonder karakter.

Monumentale en historische panden in Amsterdam, maar ook in de landelijke omgeving van de stad, worden door Stadsherstel met zorg gerestaureerd. Zo krijgen kerken, forten en andere monumenten een tweede leven. De sfeervolle gerestaureerde gebouwen vormen de perfecte ambiance voor huwelijken en recepties.

De sprookjesachtige Vondelkerk aan de rand van het Vondelpark.
De Posthoornkerk met zijn drie torens midden in de bruisende Haarlemmerstraat.
De romantische Schellingwouderkerk met landelijke ligging in Noord.
De houten witte Amstelkerk aan het groene Amstelveld.
De Duif, verborgen parel aan de statige Prinsengracht.
Museumwerf 't Kromhout in een robuuste en nautische omgeving.
Of de sfeervolle Van Houtenkerk in het pittoreske Weesp.

En ook in onze andere Bijzondere Locaties kan getrouwd worden!
Bekijk hier alle bijzondere trouwlocaties (lijst rechts)

Elke locatie biedt weer andere mogelijkheden en is naar persoonlijke wens in te richten. Het professionele team van Stadsherstel staat voor u klaar om het tot een onvergetelijke dag te maken.

Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op:
020 520 00 90

OPEN TOP TROUWLOCATIE ROUTE 2018
Onze locaties zijn sowieso regelmatig opengesteld voor publiek, maar ook dit jaar zullen we een aantal keer meedoen met de Open Top Trouwlocatie Route. Op deze dagen verwelkomen we u in een prachtig ingerichte kerk, waardoor u helemaal in de trouwstemming komt. We laten u uitgebreid onze monumentale locatie zien en bespreken tijdens een drankje graag wat de mogelijkheden zijn om u een bijzondere bruiloft te bezorgen. Kijk voor de laatste updates over welke van onze locaties hier in mee worden genomen op www.opentoptrouwlocatieroute.nl/