Skip to navigation | Ga naar menu

Trouwen

Trouwen in een rijksmonument? Van een romantisch kerkje tot een robuuste scheepswerf, voor elk huwelijk biedt Stadsherstel een sfeervolle locatie die iedere trouwdag tot een onvergetelijke dag maakt. De rijke geschiedenis en architectuur van de verschillende locaties geven een ceremonie, receptie of feest een bijzonder karakter.

Monumentale en historische panden in Amsterdam, maar ook in de landelijke omgeving van de stad, worden door Stadsherstel met zorg gerestaureerd. Zo krijgen kerken, forten en andere monumenten een tweede leven. De sfeervolle gerestaureerde gebouwen vormen de perfecte ambiance voor huwelijken en recepties.

De sprookjesachtige Vondelkerk aan de rand van het Vondelpark.
De Posthoornkerk met zijn drie torens midden in de bruisende Haarlemmerstraat.
De romantische Schellingwouderkerk met landelijke ligging in Noord.
De witte, houten Amstelkerk aan het groene Amstelveld.
De Duif, verborgen parel aan de statige Prinsengracht.
Museumwerf 't Kromhout in een robuuste en nautische omgeving.
Of de sfeervolle Van Houtenkerk in het pittoreske Weesp.

En ook in onze andere Bijzondere Locaties kan getrouwd worden!
Bekijk hier alle bijzondere trouwlocaties (lijst rechts)

Elke locatie biedt weer andere mogelijkheden en is naar persoonlijke wens in te richten. Het professionele team van Stadsherstel staat voor u klaar om het tot een onvergetelijke dag te maken. Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op:
020 520 00 90

TER INSPIRATIE

Tot slot ter inspiratie nog twee filmpjes. Het eerste filmpje is een impressie van een wedding flashmob in De Duif. De tweede clip is van het HEMAhuwelijk, dat plaatsvond in de Schellingwouderkerk.