Skip to navigation | Ga naar menu

Diner en Receptie

Van een intiem diner tot een groots en chique event. De rijke geschiedenis en architectuur van de verschillende locaties geven een ceremonie, receptie, feest of diner een bijzonder karakter.

De monumentale panden beschikken over moderne faciliteiten en geven iedere bijeenkomst direct een unieke sfeer. Of het nu gaat om een diner voor zakenrelaties, een bedrijfsfeest met allure of een sprankelend huwelijksfeest, voor al uw specifieke wensen staat het professionele team van Stadsherstel voor u klaar. Stadsherstel werkt samen met diverse cateraars en geeft graag persoonlijk advies.

Stadsherstel is een Naamloze Vennootschap, maar wel een bijzondere. Eventuele winsten worden bestemd voor de doelstellingen waarvoor Stadsherstel is opgericht. Monumentale en historische panden in het centrum en de landelijke omgeving van Amsterdam worden door Stadsherstel met zorg gerestaureerd. Zo krijgen kerken, forten en andere monumenten een tweede leven. Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Neem voor meer informatie contact op met:

020-5200090