Skip to navigation | Ga naar menu

Genieten van Stadsherstels digitale goodiebag

6 november 2019

Maak kans op cadeautjes en maak kennis met Stadsherstel en haar activiteiten. Dat kan door middel van Stadsherstels digitale goodiebag. Verse nieuwsbrieflezers kunnen elke maand meeloten voor onder andere twee kaarten voor een voorstelling in één van onze bijzondere locaties, een Vriendenlidmaatschap ter waarde van € 30,-, gratis toegang tot musea en nog veel meer. Onze digitale goodiebag ontvangen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Culturele activiteiten

Met een overvloed aan musea, voorstellingen, concerten en unieke evenementen biedt Amsterdam veel mogelijkheden voor een cultureel uitstapje. Elke maand maken we een selectie van bijzondere culturele activiteiten in onze panden of bijzondere locaties waar we kaarten voor beschikbaar stellen. Via de mail kunt u uw voorkeur doorgeven en aan het eind van elke maand maken we de winnaars bekend.

Magazine

Tevens krijgt u de mogelijkheid om ons Magazine aan te vragen. Het Stadsherstel Magazine staat vol met verhalen, bijzondere restauraties in binnen- en buitenland én culturele activiteiten. Ook verloten we elke maand tien sets ansichtkaarten met prachtige foto’s van de unieke verhuurlocaties van Stadsherstel.

Vriend worden?

Dat kan al vanaf €30,- per jaar! Tevens verloten we elke maand een gratis Vriendenlidmaatschap. Vrienden leveren een belangrijke bijdrage aan het in stand houden van het monumentaal erfgoed in Amsterdam en omstreken. Kijk op onze Vriendenpagina voor alle voordelen die het Vriendenlidmaatschap u biedt.

Overtuigd?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van onze activiteiten en ontvang onze digitale goodiebag!

Categorie: Algemeen nieuws