Skip to navigation | Ga naar menu

Geslaagden gefeliciteerd!

3 juli 2020

Veel leerlingen in het voortgezet onderwijs hebben hun diploma gehaald in een rare periode zonder officiële laatste schooldag, examen en feestjes. Wat wij in ieder geval wél voor ze kunnen doen is ze een mooie diploma-uitreiking bieden in onze locaties. 

De geslaagde eindexamenleerlingen van zowel het Luzac College als de Amsterdamse Mavo hebben hun diploma afgelopen week mogen ontvangen in De Duif. Keurig volgens de maatregelen waarbij we slim omgaan met placering en planning. Volgens de protocollen waar we hard aan gewerkt hebben.

Zo staan we constant stil bij het maatschappelijke belang dat we kunnen dienen met onze bijzondere locaties. Afgelopen weekend stonden bijvoorbeeld de leerlingen van OBS De Burght met de filmpremière van hun eindmusical in de Vondelkerk. En kijken we naar de studenten, dan onderzoeken we de mogelijkheden om onze samenwerking met de UvA, ‘Studeren in Stilte bij Stadsherstel’ voort te zetten.

Kortom, na een moeilijke periode van annuleringen en verschuivingen is er weer van alles mogelijk. Ben u zelf op zoek naar een locatie om iets te organiseren, dan gaan we graag het gesprek met u aan.

Categorie: Algemeen nieuws