Skip to navigation | Ga naar menu

Hoe u deze dagen toch van onze monumenten kunt genieten

31 maart 2020

Helaas kunnen we deze maand geen cultuurtips in onze Bijzondere Locaties geven. Maar we hebben wel een paar leuke tips om de dag binnenshuis door te brengen en ook wat cultuur op te snuiven. Zoals elke vrijdag een terugblik naar een mooi concert in een Stadsherstel monument of heerlijk ons boek lezen of maak de maquette van onze Amstelkerk. Bekijk alle tips.

Tip 1
Maak de Amstelkerk in miniatuur na
Met het maken van de Stadsherstel maquette bent u op een leuke manier zeker wel een paar uurtjes zoet. En u kunt dan het hele jaar genieten van dit jarige (dit jaar 350 jaar) gebouw. We zijn benieuwd of het u lukt om het goed in elkaar te zetten! ;-)


Vrienden kunnen de maquette bestellen voor € 7,50 en niet vrienden voor € 10,00 incl. verzendkosten.
Bestellen kan via . Geef dan gelijk in de mail uw adresgevens door.

Tip 2
Geniet online van onze Bijzondere Locatie

Onze Bijzondere Locaties zijn normaal gesproken gevuld met kunst, cultuur en andere mooie evenementen. Dat is door de huidige omstandigheden anders, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Een creatieve instelling zorgt voor veel mooie alternatieven en initiatieven. Lees hier meer.

Tip 3
Word Vriend en ontvang ons mooie magazine
Nog geen Vriend van Stadsherstel? Dan is dit zeker het moment om het wel te worden, want u krijgt dan ons nieuwste magazine thuisgestuurd. Voor maar € 30,- wordt u al lid. Lid worden kan hier. En lees hier meer over Vrienden van Stadsherstel.
 


Tip 4
Bestel ons boek Amsterdam herstelt
Hierin vindt u al onze gerestaureerde monumenten in woord en beeld. Prijs € 25,- voor Vrienden ( € 29,50 als u geen Vriend bent) excl. verzendkosten.


Bestellen kan via  

Tip 5
Bekijk de preview van onze website

We zijn druk bezig met onze nieuwe website. En we delen alvast de pagina van één van onze monumenten met u. Nieuwsgierig hoe het er straks allemaal uit komt te zien? Klik HIER om de preview te aanschouwen!
We verwachten medio juni klaar te zijn met de hele website.

Tip 6
Luister naar de kerkklokken

Luister elke woensdag klokslag 19.00 uur naar de kerkklokken in uw buurt. In heel Nederland worden de klokken dan een kwartier lang geluid om een signaal van 'hoop en troost' af te geven in de strijd tegen het coronavirus. Wij doen mee met de Amstelkerk, de Schellingwouderkerk en de Posthoornkerk.

Categorie: Algemeen nieuws