Skip to navigation | Ga naar menu

Table for 2 in de Vondelkerk

26 mei 2020

We zijn blij dat er deze maand weer meer mogelijk is in onze Bijzondere Locaties. Naast het bezoeken van kleinschalige concerten kan er ook weer gedineerd worden. De Vondelkerk opent haar deuren voor ‘Table for 2’, een intiem diner voor twee verzorgd door spraakmakende chefs op tien iconische plekken in Amsterdam. Lees hier meer...

Samen met cateringbureau The Food Line-up, die dit concept ontwikkeld heeft, zorgen we ervoor dat ‘Table for 2’ in juni in de Vondelkerk kan plaatsvinden. We zullen zorgen dat er een beperkt aantal tafels voor twee personen te reserveren zijn. Dat betekent dat je deze schilderachtige kerk aan de rand van het Vondelpark dus bijna voor jezelf hebt!

De sprookjesachtige Vondelkerk ligt aan de rand van het Vondelpark en deze keer mag jij voor één keer zondigen in de kerk. Zodra je binnenkomt mag je draaien aan het rad van de 7 zonden en weet je of je plaats neemt aan tafel ‘IJdelheid’ of ‘Vraatzucht’.

Tussen de gangen door mag je in de food biecht opbiechten hoe je aan je extra quarantaine kilo’s bent gekomen.

Verder is het vooral genieten van de 7-gangen en zonden bedacht en gemaakt door slow food chef Gilbert Kolff. Wat dacht je bijvoorbeeld van het lustopwekkende gerecht: oestertartaar met appel engranite van rabarber met rozenblad. Waarbij de appel symbool staat voor zondeen verleiding (Eva die de verboden appel eet) en de roos met haar vijfbloemblaadjesvoor de kelk die het bloed van Christus opvangt envoor diens vijf wonden.

Elke vrijdag en zaterdag in juni kan er worden gereserveerd, voor een beperkt aantal gasten dus. Kijk voor meer informatie en reserveringen op https://www.thefoodlineup.nl/page/table-for-two.

Uiteraard houden wij ons aan alle voorschriften en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en denken wij aan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de Vondelkerk.

Categorie: Algemeen nieuws