Skip to navigation | Ga naar menu

Vacature: Medewerker Exploitatie Bijzondere Locaties

29 januari 2020

Voor de afdeling Bijzondere Locaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die wil bijdragen aan de voorbereiding, organisatie en evaluatie van de commerciële en culturele verhuringen in onze monumentale locaties. 

De functie

Wij zijn op zoek naar een allround office-/productiemedewerker die gevoel heeft voor cultuur en commercieel is ingesteld. Je begeleidt het gehele traject van zowel commerciële als culturele verhuringen. Dit behelst de aanvraag, acquisitie, telefoonbehandeling, het doen van maatwerk aanbiedingen, de gehele offerteverwerking, het boeken van verhuringen, agendabeheer en het produceren van evenementen. Voor die laatste taak stel je draaiboeken en checklists op voor diverse betrokkenen. In deze functie heb je veel contacten en maak je afspraken met beheerders, cateraars, leveranciers, huurders van de locaties van Stadsherstel en met interne collega’s. Ook verzorg je af en toe rondleidingen door onze locaties aan nieuwe, potentiële huurders.

Het profiel

Heb jij een MBO+ opleiding, werk- en denkniveau? Aangevuld met functiegerichte kennis zoals acquisitie/ relatiebeheer, klantgericht telefoneren, plannen en produceren van evenementen. Vind je het uitdagend om heel veelzijdig/breed bezig te zijn in je dagelijkse werk en ben je bovendien oplossingsgericht ingesteld?
Je woont in Amsterdam, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent initiatiefrijk en doortastend.

Daarnaast heb je oog voor detail en ben je een teamspeler. Affiniteit en/of ervaring met cultuur en horeca is wenselijk. BHV-certificaat, sociale hygiëne, rijbewijs, ICT-kennis (liefst ook van het boekingsprogramma Artifax) is een pré.

Wil jij werken in een collegiale, dynamische omgeving vanuit ons prachtige kantoor in de Amstelkerk? Reacties van ZZP’ers zijn ook welkom. Meer weten over Stadsherstel? Kijk op www.stadsherstel.nl of op Facebook, Instagram en Twitter.         

Sollicitaties

Reacties kun je, tot 21 februari 2020, mailen aan Emmy Schouten, Acquisitie of bellen over de vacature/procedure wordt niet op prijs gesteld.

Categorie: Algemeen nieuws