Skip to navigation | Ga naar menu

Vacature: Projectleider (32-36 uur) m/v

12 juni 2019

Voor onze afdeling Planontwikkeling & Restauratie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze restauratieprojecten van ontwikkelfase tot aan oplevering kan begeleiden en die daarmee bijdraagt aan behoud van monumentale panden.                                                                                                                                                                           

De functie
In deze afwisselende functie ben je betrokken bij alle fasen van projectvoering om restauratieprojecten succesvol te verwerven en te realiseren. Je maakt rendementsberekeningen, bepaalt de haalbaarheid van een project, bent betrokken bij onderhandelingen, verricht of begeleidt bouwhistorisch onderzoek en brengt advies uit m.b.t. bouwkundige keuzen voor zowel de eigen projecten als die van collega’s. Tijdens de restauratie ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering, aansturing en begeleiding op de bouwprojecten. Het opstellen van een bouwplan, het bijhouden van het bouwdossier en het aanvragen van omgevingsvergunningen behoort daarbij o.a. tot je takenpakket. Daarnaast stel je herbestemmings- en restauratieplannen op en creëer je draagvlak bij diverse betrokkenen. Je selecteert geschikte partners (architect, aannemers, bouwbedrijven, e.d.), komt de juiste condities overeen en bewaakt gemaakte afspraken waaronder de controle van de projectbegrotingen.

Wie zoeken wij ?
Je beschikt over een diploma HTS Bouwkunde of gelijkwaardige opleiding. Bij voorkeur aangevuld met specifiek op de functie gerichte kennis over bouwhistorie, bouwtechnische zaken, het restauratieambacht, projectmanagement en financiën. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Overtuigingskracht en creativiteit zijn voor jou vertrouwde competenties en je bent daarnaast een echte teamplayer. Werkervaring in de aannemerswereld is een pré evenals als kostenbewustzijn en schrijfvaardigheid.

Wij bieden
- goede arbeidsvoorwaarden (salarisschaal J, € 3.937 - € 5.048 op basis van 36 uur);
- een overeenkomst voor bepaalde tijd met mogelijk uitzicht op een vast dienstverband;
- voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen;
- een collegiale, dynamische werkomgeving vanuit ons prachtige kantoor in de Amstelkerk. 

Informatie / Sollicitaties
Wil je meer weten over Stadsherstel? Kijk dan verder op de website en kom meer te weten over onze projecten, afdelingen en culturele activiteiten. Ook kun je ons op facebook en twitter vinden (@stadsherstel). Sollicitaties en je CV kun je tot 1  juli a.s. sturen aan Marieke Ravestein, HR,

Over Stadsherstel Amsterdam        
Stadsherstel Amsterdam zorgt binnen het werkgebied voor het duurzaam behoud van in verval geraakt monumentaal en beeldbepalend gebouwd erfgoed. Dat doet zij door panden te restaureren, een nieuwe bestemming te geven en ze met zorg te beheren. Sinds haar oprichting in 1956 heeft Stadsherstel 600 panden in en rondom Amsterdam gered, variërend van woonhuizen tot kerken en industriële monumenten, en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het bewaren van erfgoed voor volgende generaties en het behoud van het restauratieambacht. De grotere monumentale panden, zoals kerken, forten, industriële monumenten en boerderijen krijgen een succesvol tweede leven met regelmatig een culturele of sociaal-maatschappelijke functie. De inzet van vrijwilligers en betrokkenheid van Vrienden levert een positieve bijdrage aan de missie van Stadsherstel. De afdeling Planontwikkeling & Restauratie bestaat in totaal uit zo’n 10 medewerkers. Je valt in deze functie onder verantwoordelijkheid van het hoofd van de afdeling.                       

Categorie: Algemeen nieuws