Skip to navigation | Ga naar menu

Bijzondere Locaties

Gedurende het hele jaar verwelkomen we verschillende gezelschappen, organisaties, ensembles en musici in onze Bijzondere Locaties. Van grootse klassieke producties tot intieme en vernieuwende programma’s. Ook diners, recepties en huwelijken komen in de monumentale ambiances prachtig tot hun recht. Door te kiezen voor een Stadsherstel locatie blijven deze bijzondere monumenten geopend voor het publiek en kan Stadsherstel dit cultureel erfgoed bewaren.


Vele huwelijken hebben inmiddels plaatsgevonden in de locaties van Stadsherstel. Ook vormen de sfeervolle ruimten van de gerestaureerde gebouwen de perfecte ambiance voor congressen, lezingen, recepties, diners en culturele evenementen. Zoals het meeste bezit van Stadsherstel maken deze locaties onderdeel uit van een rijksmonument. De religieuze en industriële gebouwen zijn zowel in de binnenstad als in landelijk Amsterdam gelegen.

Een kijkje nemen?

Tevens zijn alle locaties op afspraak te bezichtigen. Om u nog beter te kunnen adviseren, ontvangen we bij een bezichtiging, ook op de vaste openingstijden, graag van te voren telefonisch bericht.

Stadsherstel is een Naamloze Vennootschap, maar wel een bijzondere. Eventuele winsten worden bestemd voor de doelstellingen waarvoor Stadsherstel is opgericht. Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Neem voor meer informatie contact op met:

020-5200090